KAKI ? tuutttt !!

Thursday, April 14, 2011

hallu ! hallu ! morning !
assalamualaikum ...
di pagi yg indah ini , ku susun sepuluh jari .....
suda ! xpayah nak bedrama pagi2 nih !

okeh ,
pagi nih nk cakap pasal KAKI JANTAN !
mimpi apa nyah semalam , ttba nk lcture ckit !
dimulakan dgn bismillah ..
bismilahhirahnirahim ...


jarang kan kita dengar istilah KAKI JANTAN ,
KAKI BETINA , KAKI BANGKU ke adalah kan ...
apa yg terlintas kt mind korang bila dgr je prkataan ,
KAKI JANTAN !


selalunya , kalau ada kaki2 nih ,
benda yg someone tuh selalu buad kan ,
ex : kaki arak = orang tuh suka minum arak ,
eh , x jugak klau kaki bangku : xqeti maen bola !
huh , abaikan ...


kalau dlm konteks KAKI JANTAN nih ,
apa yg aku ngerti , suka brdamping dgn JANTAN lah kot noh ,
laen lah kalau someone tuh berdamping dgn PONDAN ,
jadilah KAKI PONDAN ..
hish , pandai2 jek aku nih !


perempuan zaman siber nih ,
mudah trdedah dgn envirnment yg negatif ,
ceh , aku cakap macam bagus jek kan >_<
kalau dia ada lelaki scandal keliling pinggang ,
mmg patot pon paggil KAKI JANTAN ! 
mawu nya xbnyak , abg angkat lah , adk angkt lah , datuk angkt lah ,
laz2 semua nya habis terangkat !


aku bukan nk mnuding jari pd sesapa okeh ,
aku juz talk atas apa yg aku srvive !
apa yg korang rasa kalau korang digelar sedemikian ?
hish , cam nk lenyek jek kan muka orang yg brcakap tuh ! (contoh)


actuallt istilah2 nih muncul apabila terdapat mulut2 sumbang
yg berkeliaran mncari hala tuju hidup sendiri !
HAHA , pndai2 jek !
kpd sesapa yg sering mnggelar n digelar !
berbalek lah yek kita pd ajaran yg betol !


jngan asek nak mngata mngumpat orang ,
kaen sendiri terlucut dek dtiup angin ! ! !
dis is my area , sesapa yg kurang puas hati ,
boleh face 2 face !!


sukimatata :
Noor Syuhada
~missyuhada~


You Might Also Like

3 comment/s

  1. WUU.YANG KAKI JANTAN NI MESTI SEMUANYA HOT2 BELAKA XD YAN TADA KAKI PAPEE T_T

    ReplyDelete
  2. ye , semestinya lah HOT yan !!
    jngan munculkan kaki yg xbertauliah !!

    ReplyDelete
  3. haha 1st time dgr kaki jantan ;D

    ReplyDelete