" Umar Faruq : Promosi Blog Aku ! "

Saturday, June 25, 2011

sila klik banner ! peace ^_^

Assalamualaikum.

peace tetiba, okeh abaikan.

*tujuan join segmen mmg nak lah suruh UMAR FARUQ promosi blog aku yg tak berapa nak promosi nih !

* " umar faruq, cecepat lah promosi blog saya !" (kejip mata sikit)

* jemput jemput lah (pekena jemput jemput tngah malam kaw jugak) datang lagi sini nah hampa nah !

* klah," yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan keretapi"

kbai.

You Might Also Like

5 comment/s

  1. jadikan sempadan keretapi.. haha.. sengal betul.. thanx ya join.. :)


    Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
    http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

    ReplyDelete
  2. hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

    ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)

    ReplyDelete
  3. retis tu hape?? tp papehal kan dtg blog ila yew.. ^^ klu cukup 300 ad 1 contest menarik !

    dgn x malunyew ila telh pomote blog ila kt cini.. ^^ asal ad baw kopi yew??


    http://vanillasynus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. terimas bebanyak umar faruq and AME

    ila : retis? alahh, yg segak segak tuh, hehe artis kot. ^^

    ReplyDelete
  5. shiema singgah dari segmen yang same :) jom join segmen shiema pulak untuk naikkan trafik.
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/semen-1-aktiviti-2.html

    ReplyDelete