Aku suka kejip kejip mata !

Thursday, July 14, 2011

Assalamulaikum.

Eh, memandangkan aku seorang yang berhemah, baik, bersopan santun, berbudi pekerti mulia, jujur, amanah, sabar, berpewatakan baik, lemah lembut, sentiasa senyum, hormat orang tua, gadis melayu terakhir.

Sesapa rasa nak pelempang aku, boleh datang kat address yg tertera ^^

Ktipu. Ada tak orang perasan diri sebagus tu sila senyum sampai nmapak gigi. ngee~ eh, kau?

Okeh, niat sebenar pendek je, sesaja nak bagi kau rasa, "eh, aku lempang jugak karang minah ni!"

Aku nak promote sikit new blog kawan aku, sesila lah jenguk dan melawat ^^ terima kseh ^^



kbai








You Might Also Like

3 comment/s

  1. Okay, skarang jugak zwan terjah blog kawan you nii.. ;)

    MySuaraBlog: Blog Pilihan : Edy Fee

    ReplyDelete
  2. akan d terjah :D

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html

    ReplyDelete