kayak part 2

Tuesday, July 26, 2011



Asslamualaikum.


Ehe, main part part fulak. Dekat kayak part 1 aku dah cerita sesikit about kem aku tempoh hari, so hari nih, cici mata, hidung mulut, tangan, kaki tengok gegambarnya je lah yek !




ehe ^_^


beg aku wona biru kau 


dalam class


benda alah ni kami belajar


harus ada



malam 2nd, makan ^_^


muehehe,dapat baju



sodap kau


pagi pagi buta semangat nak prgi kayak

aku pendek, kdiam



hari 3rd, pegi kayak


uhuk

dengar ye anak anak


taraaa ! ini lah hasilnya lepa kayak, wakaka



Aku dapat pengalaman baru, best woot, walaupun muka dah jadi dua alam , muehwhw!


kbai


























You Might Also Like

6 comment/s

  1. Best layang gambaq2 suma tuu.. Btw, dalam hidup zwan, baru skali jer zwan penah kayak.. HAHA

    MySuaraBlog: SODA itu STRESS

    ReplyDelete
  2. syuha dah kali ke-2,
    best woot ^_^

    ReplyDelete
  3. pernah buat x kayak mengundur?

    ReplyDelete
  4. wahh..best tu kayak..muka jadi 2 alam eh?huhu

    ReplyDelete
  5. Goblogz : kayak berundur ? kalau kayak biasa, apstunak reverse penah lah ^_^

    asni : ehe, best sesangat woot

    ReplyDelete
  6. bestnye kayak kat pantai. rindu time plkn.tiap2 minggu pegi kayak ngan berakit kat pantai. bestttt! =D

    ReplyDelete