Dr. Malek Seman a.k.a Dr.Michael Simon

Monday, August 08, 2011



Assalamualaikum.

Selamat berpuasa heri ke 8, lagi 22 hari nak raya ^_^


Refer to de title, Dr.Malek datang sekolah aku weh ! kau boleh ?

Hah ? Sapa Dr.Malek tu ? Bapak kau ke ? Datuk kau ? Pak sedara kau ? Banyak lah, tak penah dengar nama Dr.Malek ? Baik kau pegi sorokkan muka kau dalam mangkuk tandas. Aku pon baru tahu sebenarnya, jom g tandas beramai ramai.


Punya gila kaw kaw dia bagi teknik menjawab soalan. Nama kedua beliau adalah Dr.Michael Simon. Sebab dia cakap asal nama Malek je, mesti orang jahat ! wakaka.

Seronok aku rasa belajar dengan beliau, cara dia mengajar gempak gila, boleh pecah perut kalau belajar dengan dia. Seminar yang kami pegi Sabtu lepas, dia lah yang anjurkan. Tetiba hari ni, sampai sekolah kami. Ehe, Ummi merangkap isteri beliau cakap sesaja nak buad suprise kat kami berenam. Teruja nyah !


Agak dua jam jugak lah beliau mencurahkan ilmu kat kami. Seronok kau ! 

Kepada students form 4 dan 5 negeri Kedah atau negeri lain yang berminat untuk hadir Seminar Teknik Belajar seterusnya, Subjek Add Math. Boleh hadirkan diri di Pendang Lake Resort, Pendang, Kedah. Pada 12Ogos 2011, Jumaat. Bayaran sebanyak RM25 sehari.


Beliau cakap kan,  Nik Nur Madihah yang dapat result cemerlang sebelum ni anak angkat beliau lah.


Cara beliau mengajar memang berkesan.


hensem anak dia ^_^


dia masuk MHI kau.





Jemput menonton. 


kbai.



You Might Also Like

7 comment/s

  1. wah seronok..
    belajar rerajin tau..

    ReplyDelete
  2. oh,nik nur madihah tu anak angkat beliau???patot cemerlang...perrrgh ^_^
    teringin nak jumpa nik madihah tu :)
    pendang lake resort dekat dgn umah tokwan cheqwa ^_^

    ReplyDelete
  3. CIK PARO : a thousand THANKS to awak ^_^

    ReplyDelete
  4. cheqwa : haa, bagus Dr. ni ^_^

    Boleh melawat :)

    ReplyDelete
  5. memang power la dia ni kan?huhu. so, bila dah join benda ni, hopefully syuha dapat score untuk spm nanti. good luck!!

    ReplyDelete
  6. memang power la dia ni kan?huhu. so, bila dah join benda ni, hopefully syuha dapat score untuk spm nanti. good luck!!

    ReplyDelete
  7. syuha, gud luck for spm nanti! tahun ni kena la beraya dgn buku...

    ReplyDelete