Contest DANIEL ADIE : SISPA

Saturday, October 15, 2011



Assalamualaikum.


Syuha join Contest anda ya Cik Daniel Adie.


Klik banner untuk join.



Hokay. Here gambar aku konon senyum lhaa sangat kann.






  • Kanan IKHLAS.
  • Kiri PALSU.


Then, kena lengkapkan slogan ni :

  'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila......................'

(Tidak melebihi 25 patah perkataan)



  • Terkadang, senyum palsu terukir apabila kita senyum bukan untuk orang yang kita suka. Senyum hanya untuk mengejek, Palsu lhaa tu kan.

Bernas ke tidak alasan aku tuu. 


Tag :



kbai.


p/s : Kurangkan manis dalam minuman, Tambahkan manis dalam Senyuman.






You Might Also Like

8 comment/s

  1. Dear Syuha..

    Thanx so much sebab sudi join Contest Adie...

    Appreciate it..

    All the best ya..

    ReplyDelete
  2. GUDLUCK OKEYH!!!!!!!!!!!!!!!!1

    macam dua-dua senyuman tu same jek.. haha.. :D

    ReplyDelete
  3. Cik Nisa : Hehe. Tambah gula banyak tuu =)

    ReplyDelete
  4. Hafiz : Haha. Tuu kannn, macam sama jee, ahh ghasak jee =)

    ReplyDelete