Aku di Puncak

Friday, December 05, 2014

Assalamualaikum 

Grrr it's been a long gap since i rarely update this blog. Post title lagak lagak macam orang yg dah sampai puncak kejayaan jerr 

Actually macam ni, memandangkan dah lama sangat aku tak update blog, so i decided nak cerita sikit lah perkembangan terbaru.


Hm nak mula dari mana eh. I'm about to end my nineteen girl title bcs lagi tak berapa hari dah nak become twentiessss! Oh god, i'm still a serebeh selekeh girl when 1st time i started to involve in blogging. 

Alhamdulillah, as the other teenagers i do have my own angan angan nak further study lepas spm, and now I'm here at UiTM Puncak Alam. Aku baru masuk sem 2 diploma in Physiotherapy (HS114). Physio ni belajar apa? InshaAllah I'll briefly explain it later. Maknanya aku akan rajin update blog lah lepasni wuuuuu


Lazy girl start malas nak tulis dah :(


Do i look fat? :(


Do i look fat again? :((


Am i fattierrr? :(((


Haha itulah perempuan. Tak habis 'Eh aku gemuk ke?'
See me later ;')





You Might Also Like

5 comment/s