Error to follow? Why :(

Friday, July 22, 2016

Assalamualaikum. 

Baru godek blog, ya ada perubahan dekat button follow which dah ada button unflollow. Hm nervous akak kang ada yang tak suka dia unfollow menagis gais menangis.

Okay then semalam blogwalking kawan baru, semangat waja syuhada nak follow kawan baru ni, pap! Keluar Whoops, that's an error apa seh salah syuhada. 

Anyone yang tahu solution, please help me.


Thank you :)

Btw, syuhada rasa macam nak change design blog lah, nak kasi mood update kerap sikit lepas ni. Ada suggestion tak kat mana nak cari inspirasi decorate new face for my blog?


See you soon. Help me :(





You Might Also Like

3 comment/s

  1. Blogspot maintenance etc kut. So far mine is okay.
    Anyways, I love this look, its simple and nice.

    ReplyDelete
  2. Hm btw anyone ada cara tak dah dua hari tak boleh follow :(

    ReplyDelete