Mystery Box Giveaway by Dewi

Tuesday, December 13, 2016

One click! Goodluck!


Assalamualaikum hello December! Eh

Another giveaway before I start my hm malasnya last practical on 26th December 2016. Malasnyaaaaa!

Then OMG giveaway ala ala surprise, kena join ni maybe dengan mystery box ni dapat bagi semangat sikit! 

Yes i lavhhhhhhh mystery thing(s). Then i love box too. Kalau dapat hadiah in nice box shape, i can use kotak tu buat letak my other bersepah barang like the one i got from althea. Ha ha. Now it become my perfumes' box. Mystery things inside the box lagilah buat hakak nak pengsan, dia macam ko boleh belek satu satu barang tu like Allhu ni la barang yang aku dok perati tu.. Move to next barang (kalau barang banyak la ihiks) MashaAllah baiknya buat giveaway bagi ni sukanyaaaa. Ha gitew

What i wish to be inside that box? Hm jodoh lah kalau boleh

K gurau








You Might Also Like

7 comment/s

  1. Good luck syuha. All the best. :D tq join. hehe

    ReplyDelete
  2. Hai singgah dri ga yg sama. Good luck ! :)

    ReplyDelete
  3. All the best !! =) http://moonlightsssss.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen sama..:) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/12/mystery-box-giveaway-by-dewi.html

    goodluck tawww.. <3

    ReplyDelete