REVIEW: SHADE DOUGH BY HANIS ZALIKHA

Monday, December 05, 2016

Assalamualaikum


MashaAllah firstly, mintak maaf tak terhingga kepada RRAI for the late review :(


Okay, let's jump to the main and important ever review! Last 09/11/2016 aku ada join GA Shade Dough by Hanis Zalikha and alhamdulillah rezeki dapat jadi one of the winner. So the gift was sooo fantastic babeh which is tra la la la alaaaaaa the new launch on early November shade dough by Hanis Zalikha. Rasa up to date sangat uolls dapat melaram dengan shade dough ni. Best ke shade sough by Hanis Zalikha ni? Apa beza dengan lipstick lain? 



The most excited part when i received poslaju parcel, OMG dapat warna apa ni and tadaaaa I got Rose Taffy. So overall for now, shade dough come in 5 basic gorgeous colours.



Bila sampai terus try hokay, excited uolls be the first of them to try this lipbait. The best thing lipbait ni bau wangi sangat macam something yang boleh makan gitu, texture very light sampai you rasa macam tak pakai anything on your lips. Kadang kan rasa rimas bila pakai lipstick yang macam ada ja kat bibir melekit. I promise you, this lipbait sangat ringan! Yes, it long lasting! Aku pakai dari pagi sampai petang, lips maintain lembap and fresh.


BEFORE

AFTER!



          


Soooooo sepanjang cuti dengan family, aku just guna shade dough rose taffy by Hanis Zalikha sebab size yang cute and comfy! Kakak pun tanya pakai lipstick apa, hah because rose taffy looks something like nude and cantik! Plus the price also worth this lipbait! I really recommended this lipbait to those yang picky nak pilih lipstick. 

Mana nak dapat? Check out their instagram 

loveaa.my
loveaa.my
loveaa.my
loveaa.my
loveaa.my
loveaa.my
loveaa.my

 Or Whatssapp at +6013-2647912 and +6017-2332787  now! 







You Might Also Like

8 comment/s

  1. Replies
    1. Yesss sangat cantik memang pastel sangat :)

      Delete
  2. homaigodd i think i should buy this one. sekali tengok terus jatuh cinta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli jangan tak beli sis, terus tengok dekat instagram loveea.my_ okay :)

      Delete
  3. Cantiknya rose taffy, Mai dpt Pepper posh, garang gittue, hahaaha, jemputlah baca review Mai...
    https://missobsesi.blogspot.my/2016/11/review-best-ke-lip-bait-shade-dough-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tengok review, btw garang pun suit you well :))

      Delete