Entry Terima Kasih :)

Monday, November 14, 2011

Assalamualaikum.


Hi sihat ? Dah makan ? Buat apa je tuu ? Ohh, sama lah dengan kita. Inilah soalan yang selalu ditanya ketika memulakan perbualan :)


Okay starting pemanas badan diatas, sila abaikan. 


Tengok lah header baru aku. Cantik tak ? Aummm, sumpah aku dah lama cari orang yang boleh tolong buatkan header transparent macam tuu. Secara tak disangka sangka Laila Lee  tawarkan, aku pun terus nak lah kan. Rezeki jangan ditolak,maut jangan dicari :)



Entah atas alasan apa aku tak boleh download photoshop, so once again. Terima kasih daun keladi, lain kali boleh minta tolong lagi.



THANK YOU SO MUCH LAILA LEE.






Stole your picture without permission :)




Facebook : Laila Lee



kbai.



You Might Also Like

8 comment/s

  1. Hihi ehh bukan gambai itew, gambar Laila Lee tuu, lawa kann ?

    ReplyDelete
  2. ewww. ! burok lah muke kiter >< haaa bulat lagie tuh ^^

    ReplyDelete
  3. Laila : Ehh itew suka tauuuu. Comel je haa :)

    ReplyDelete
  4. Dylla : Hehe, thanks :) Lahai jeles pulak :)

    ReplyDelete