Nasib nasib.

Thursday, December 29, 2011

Assalamualaikum.


Ehemm aku online dekat cc weh! Haha gila kelakor, tak pernah pernah. Well macam ni lah nasibnya orang yang tak bayar Broad Band. Actually, banyak gila mende aku nak cerita kat korang, macam ni pulak jadinya. Ya Allah sedih, hampa, luruh jantung jadi ceni. 



Tapi takpa, aku tetap akan bodek ayah suruh bayar, tekad! 




Lagi berapa hari je dah nak sekolah, acano? Abang abang akak akak yang dah habis spm tu tak payah nak terkinja kinja happy sangta ye sebab dah tak payah susah bangun awal dah lepas ni, result ada lagi. Ehemm kemain dengki aku bagi nasihat. 


Malam ni niece aku, Iman nak balik kedah dengan abah dia, Mama dia tinggal pahang, sedih weh! Bila otp, dia cakap tanak balik sayu weh. Budak dua tahun terpaksa pisah dengan mama dia. Dia nak tinggal adik dia, mana tahan, meleleh aku, touching punya pasal, hilang macho!






Ok, susah nau kalau guna harta orang ni. Kepada yang dah nak start sekolah macam aku and will be a CANDIADTE for any exam, Good Luck! Sah lagi sahih aku memang susah gila nak online lepas ni. Aku rinduuuuu korang!



kbai.





You Might Also Like

3 comment/s