Cikgu cakap..

Friday, January 06, 2012

Assalamualaikum.


Ceyy, seminggu sekali pun memang getar tangan lah aku nak update blog ni. Wahh sibuk sekali rasanya dengan schoolwork yang cikgu bagi dah tak pandang kiri kanan. Ohh Ya Allah. Btw memandangkan this year adalah tahun yang sangat penting kata cikgu untuk candidates spm, aku need, must, wajib try harder. 


Semingu sekolah aku rasa tak percaya aku dah 17 weh. Ye lah kann rasa diri kecik lagi. Aku kan sebenar-benarnya bercita-cita nak jadi ketua tingkatan, untunglah takda rezeki. Ajk BI pun say Thank to Allah  ye anak anak. Seronok kan sekolah? Orang yang dah habis sekolah jangan nak hooray sangat lah *nada dengki*



Tahun ni aku duduk depan, tepi tingkap angin meniup sepoi sepoi bahasa, boleh lena weh. Cikgu cakap kan, kalau duduk belakang, mati cepat. Katanya. Cikgu cakap dekat budak budak taska takda lah terasa menipu sangat ye cikgu.



Ya Allah aku tak tahu nak cerita apa sebenarnya ni, kalau aku merapu karang, juling mata kau je baca. Okay Good Luck to all candidates any exam this year.







kbai


You Might Also Like

3 comment/s