CBOX wajah baru.

Monday, November 14, 2016

Assalamualaikum.



Okay haritu ada decorate blog sikit, so shout box lama dah hilang taktau la macam mana. Aku create yang baru kat sebelah kanan tu and dah update baru. Tapi yang baru ni, box untuk letak url blog hide sikit. So, nama tak dibacklinkkan ke blog korang.

Cara dia:

  • Klik shout box kar sebelah kanan korang tu
  • Tekan icon kecik warna pink sebelah Cbox

  • Then akan keluar macam ni, ha kat sini baru masukkan link blog dengan gambar sekali kalau nak :)

  • Siap!





You Might Also Like

10 comment/s

  1. Cam menarik aje cbox yang ni.. Kat ne nak dpt ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.cbox.ws/

      Boleh buat kat sini :)

      Delete
  2. Ahaa ni dah boleh komen, hihi, eh, hi kembar, template kita nak sama tapi tak serupa, hihihi.

    ReplyDelete
  3. Singgah baca blog awk melalui fon jer..

    Xjumpa blog cbox...btw have a nive day !

    spitoutkata.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete