Whoops, that's an error solution appreciation entry!

Sunday, November 13, 2016

Assalamualaikum, fellas.




MashaAllah rasa nak give up blogwalking sebab tak boleh follow orang, rasa macam khianati sangat orang yang follow aku, aku tak dapat follow dia. Lama jugak ni tak follow orang, so harini cuba google alhamdulillah Lyssa ada buat entry macam mana nak solve masalah alam ni. So ada lagi ke orang yang face the same problem and tak settle lagi? Ke semua dah settle? Ke aku je yang lame? K



So, apa yang aku boleh ringkaskan:
  1. Clear search history (Ctrl+H) kalau boleh dari beginning.
  2. Then refresh page.
  3. Setiap kali keluar Whhops ni, refresh je banyak kali (tekan F5) sampai keluar button follow.
  4. Then InshaAllah.
Yeayy done!


Kalau ada yang taktahu lagi macam mana, boleh ke dua blog kat bawah ni k. Kalau ada la

So this appreciation post aku dedicated for LYSSA & SYIDAH 

THANK YOU!


You Might Also Like

2 comment/s

  1. Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. wahhh Unni pun buat mcm tu.. sllu masalah, lagi erro 404 ke tu!!

    ReplyDelete