01 August 2016

# 2 Giveaway Chocolate + Pencarian Bloglist

Assalamualaikum :)

Klik banner and join!!

Quote of the lately life:
Be a creator, not a repeater.

Seem simple but i start to use that hikmah words to improve myself lately.

Anneyeonggg! Goodluck!



Terima Kaseh ! Sudi jugak kau baca sampai habis. Coment boleh ? Kuikui

29 July 2016

Geveaway sakan by Eyqin and Ecah




Assalamualaikum . Jemput join GA SAKAN ni . Dibuat julung-julung kali okay guys ? Hahaha . GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September .

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
  • Copy code entry dibawah dan postkan di blog anda .
  • Copy link entry dan pastekan diruangan komen GA ini
  • GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .
SENARAI HADIAH :

  • 4 shawl ( 2x pemenang )
  • 2 novel ( 2x pemenang )
  • RM30 ( 1x pemenang )
  • Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )


  • Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )

So , mari ajak kawan-kawan join sekali yaaaa ! Terima kasih ! Labels: Giveaway 32 ANGEL(s)

Terima Kaseh ! Sudi jugak kau baca sampai habis. Coment boleh ? Kuikui

28 July 2016

Simple Giveaways by Snek Lazat... Popia free dek nooooonn...

Assalamualaikum gais.
Uish GA dapat popia seh, makanan mana boleh syuhada tolak, tengok gambar pun telan ayaq liuq lah haa. 

Klik banner and join k gais!

Favourite kot popia kecik molek semua ni, menangis kalau dapat free ni dekk noonnn.

K gais goodluck cepat join!!



Terima Kaseh ! Sudi jugak kau baca sampai habis. Coment boleh ? Kuikui

23 July 2016

Notebook Giveaway By Eeca Shyaa

Assalamualaikum :)


Klik banner gais!

Tag:

Goodluck!!



Terima Kaseh ! Sudi jugak kau baca sampai habis. Coment boleh ? Kuikui

Birthday Giveaway By Alia

Assalamualaikum :)


Click banner!!

SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ALIYA telebih dulu

2) Follow Instagram @aliafarhan 
3) Like PAGE VANILLA FREAK
4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup


5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia'

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini


TARIKH AKHIR 31 JULY INI....

GOOD LUCK SEMUA!

Terima Kaseh ! Sudi jugak kau baca sampai habis. Coment boleh ? Kuikui

22 July 2016

Error to follow? Why :(

Assalamualaikum. 

Baru godek blog, ya ada perubahan dekat button follow which dah ada button unflollow. Hm nervous akak kang ada yang tak suka dia unfollow menagis gais menangis.

Okay then semalam blogwalking kawan baru, semangat waja syuhada nak follow kawan baru ni, pap! Keluar Whoops, that's an error apa seh salah syuhada. 

Anyone yang tahu solution, please help me.


Thank you :)

Btw, syuhada rasa macam nak change design blog lah, nak kasi mood update kerap sikit lepas ni. Ada suggestion tak kat mana nak cari inspirasi decorate new face for my blog?


See you soon. Help me :(






Terima Kaseh ! Sudi jugak kau baca sampai habis. Coment boleh ? Kuikui

Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip

Assalamualaikum gais!

Klik banner and join!



Terima Kaseh ! Sudi jugak kau baca sampai habis. Coment boleh ? Kuikui